Vinspecialisten

Et mekka for den gode smag

Et mekka for den gode smag
Et mekka for den gode smag

Butikken i Adelgade 75 skal være noget ganske særligt: Et mekka for den gode smag, et vandingssted for vin-entusiaster, et sted hvor du kan blive guidet rundt i vinens jungle, og hvor du trygt kan henvende dig, hvis du har brug for en gave til en god ven eller forretningsforbindelse.

Rødvinen er rygraden i vores sortiment, og vi har både godbidder fra det brede sortiment og de helt specielle vine til den særlige lejlighed eller den rigtig kræsne gane. Hvidvinene er populære i disse år, og her er der virkelig fine nuancer og forskel på det gennemsnitlige og det sublime.
Champagnen har en særlig plads i vinhandlernes hjerter, og også her har vi en kompliceret verden, hvor mange kan have brug for råd og vejledning.
Alle vine er udvalgt med omhu. Vi har ikke noget, som vinhandlerne ikke kan stå inde for.

Ånden i flasken

Spiritus, The Spirit of Life eller Eau-de-vie. Kært barn har mange navne, og det findes i et utal af varianter og typer. Vi holder af de fleste, når blot de er fremstillet med kærlighed og omhu.
Vi er specialister i whisky og rom, men har også et spændende udvalg i cognac, grappa, calvados med mere. Kvalitet og pris hænger ikke altid sammen, så en ”erfaren mand er god at gæste”.

Den søde tand og den kræsne gane

Vi har valgt at supplere de flydende varer med en bred vifte af specialiteter. Er du til chokolade, kan vi tilbyde et spændende sortiment fra Summerbird og Konnerup & Co. – pudsigt at to af de bedste chokolademærker kommer fra fynske nabobyer; Assens og Faaborg.
Ønsker du at afslutte måltidet med en god kop te eller kaffe, så kan vi tilbyde den traditionsrige Kusmi Te eller Claus Meyers Estate Kaffe. Vi har også altid et udvalg af ægte kaviar, oste og pølser.

Smagninger

Vinoble Skanderborg afholder et væld af smagninger. Emnet kan være bourgogne, italiensk vin, champagne, whisky, rom eller noget helt sjette. Her er både noget for ganen og øret. Mange smagninger annonceres i forretningen, på vores hjemmeside eller på Facebook, men vi arrangerer også særlige smagninger for lukkede grupper. Vi huser en rigtig vinskole med flere klassetrin, og for nogle er det et godt sted at starte. Snak med vinhandlerne om mulighederne.

Både til ham og hende

Engang var næsten alle kunder i Adelgade mænd. Sådan er det ikke mere. Nu kommer der mange kvinder, som blandt andet har fået smag for god rødvin. Vinhandlerne har revideret alle fordomme og lagt sig i selen. Efterhånden har vi fået en god fornemmelse for, hvad de kvindelige kunder efterspørger.

Vi glæder os til at se jer i Adelgade 75!

Med venlig hilsen

 

 

 

Vin - kælderlisten

Vin - kælderlisten

Nogen gemmer vinen væk i kælderen. Det synes vi er synd. Vi har mere end 2.000 forskellige flasker, og vores moderne klimaanlæg sørger for den rette temperatur og luftfugtighed, mens de venter på, at du kommer forbi. Vi har både vin, og helt speciel vin.

Tjek kælderlisten

Whisky

Whisky

Vi kan godt lide whisky. Både de ramsaltede højlandstyper og de blide og nuancerede lowlanders. Men vi kan også tilbyde whisky fra USA, Japan eller fra Indien – og det er ikke så ringe endda.

Læs mere

Rom

Rom

De seneste år er rom blevet populært i Danmark. Det kan vi godt forstå. Rom passer til den danske smag, og der er rigtig mange spændende nuancer og dybder. Og vi sælger ikke cola.

Læs mere

Champagne

Champagne

Boblerne spreder sig hastigt på hylderne i butikken, og sablerne ligger fremme på bordene. Champagne signalerer fest, og vinhandleren hjælper gerne med at gøre din hverdag til en fest.

Læs mere