Vinspecialisten

Firmagaver

Gavekurv til firmaer
Gavekurv til firmaer

Vi er en lille lokal vinhandel og for at kunne sikre kvaliteten af vores gaver kan vi levere op til 500 gaver pr ordre. Hellere være 100 % sikker på kvaliteten end at gabe over mere end vi kan håndtere. Det er god logik i en vinhandlers optik.
Klassiske vingaver med 3 fl. god rødvin, sampak med vinglas eller karafler fra Riedel, delikatessekurve, ølpakker, Estate kaffe, chokolade m.m.
Kort sagt: Vi laver gaver, som vi selv ville blive glade for at modtage.

Vin - kælderlisten

Vin - kælderlisten

Nogen gemmer vinen væk i kælderen. Det synes vi er synd. Vi har mere end 2.000 forskellige flasker, og vores moderne klimaanlæg sørger for den rette temperatur og luftfugtighed, mens de venter på, at du kommer forbi. Vi har både vin, og helt speciel vin.

Tjek kælderlisten

Whisky

Whisky

Vi kan godt lide whisky. Både de ramsaltede højlandstyper og de blide og nuancerede lowlanders. Men vi kan også tilbyde whisky fra USA, Japan eller fra Indien – og det er ikke så ringe endda.

Læs mere

Rom

Rom

De seneste år er rom blevet populært i Danmark. Det kan vi godt forstå. Rom passer til den danske smag, og der er rigtig mange spændende nuancer og dybder. Og vi sælger ikke cola.

Læs mere

Champagne

Champagne

Boblerne spreder sig hastigt på hylderne i butikken, og sablerne ligger fremme på bordene. Champagne signalerer fest, og vinhandleren hjælper gerne med at gøre din hverdag til en fest.

Læs mere