Vinspecialisten

Specialiteter

Butikken er fyldt med specialiteter
Butikken er fyldt med specialiteter

Når man drikker godt, kan man få behov for andre ting, der matcher oplevelsen. Derfor har vi gennem tiden fundet en række produkter, som vi synes passer godt til vores forretning – og til vores kunders smag og ønsker.

Vi er jo en vinhandel, så sortimentet er ikke stort. Til gengæld er det særdeles håndplukket.

Hvorfor have 15 forskellige olier, når man har den bedste. Så er man også sikker på, at den er frisk – og det er vigtigt for kvaliteten!

Samme tankegang gælder alle andre varer; den gode cigar, Summerbird chokoladen, Estate kaffen fra Claus Meyer, og alt det andet kræs, som vi har fattet kærlighed til rundt omkring i verden.

Vin - kælderlisten

Vin - kælderlisten

Nogen gemmer vinen væk i kælderen. Det synes vi er synd. Vi har mere end 2.000 forskellige flasker, og vores moderne klimaanlæg sørger for den rette temperatur og luftfugtighed, mens de venter på, at du kommer forbi. Vi har både vin, og helt speciel vin.

Tjek kælderlisten

Whisky

Whisky

Vi kan godt lide whisky. Både de ramsaltede højlandstyper og de blide og nuancerede lowlanders. Men vi kan også tilbyde whisky fra USA, Japan eller fra Indien – og det er ikke så ringe endda.

Læs mere

Rom

Rom

De seneste år er rom blevet populært i Danmark. Det kan vi godt forstå. Rom passer til den danske smag, og der er rigtig mange spændende nuancer og dybder. Og vi sælger ikke cola.

Læs mere

Champagne

Champagne

Boblerne spreder sig hastigt på hylderne i butikken, og sablerne ligger fremme på bordene. Champagne signalerer fest, og vinhandleren hjælper gerne med at gøre din hverdag til en fest.

Læs mere